Getijdengebed weer openbaar

Met ingang van woensdag 1 juli is het getijdengebed in onze kerk weer toegankelijk voor bezoekers. Er is ruimte voor maximaal 12 personen, inclusief de gasten die in ons gastenhuis verblijven. De H. Mis op zondagen en hoogfeesten is alleen toegankelijk voor verblijfsgasten. Op donderdagen is de Lauden met Eucharistieviering wél openbaar, zij het dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.
Voor het bijwonen van de vieringen gelden in verband met de corona-maatregelen verschillende voorwaarden.

Alle getijden zijn met ingang van woensdag 1 juli weer openbaar toegankelijk. Alleen voor het bijwonen van de Vespers is het noodzakelijk om u vooraf in te schrijven. Een lijst hiervoor ligt bij de ontvangst van de abdij.

Als gevolg van de maatregelen omtrent het corona-virus kunnen wij in de kerk op dit moment maximaal 12 mensen ontvangen. Een deel van deze plaatsen zal zijn ingenomen door de gasten die op dat moment verblijven in ons gastenhuis. Er is dus maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor bezoekers.

U bent niet vrij om zelf uw zitplaats te kiezen. Volgt u alstublieft de aanwijzingen op bij de ingang van de kerk.

Het is niet toegestaan om mee te zingen. U kunt de psalmen in stilte met ons meebidden.

Wij vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen, en om voor en na het bezoek aan de kerk uw handen te desinfecteren met de handgel op de tafel bij de ontvangst.

Eucharistieviering
Alleen op zondagen en hoogfeesten is er een H. Mis. Deze is uitsluitend toegankelijk voor wie in het gastenhuis verblijven.
Vooralsnog is er door de week is op donderdag Lauden met Eucharistie. Deze is wel openbaar toegankelijk, zij dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en dat ieder gevraagd wordt een mondkapje te dragen.

Wilt u de H. Mis bijwonen?

Abdij Koningsoord ligt op de grens van de z. Titus Brandsmaparochie en de Eusebiusparochie. In beide parochies wordt weer Eucharistie gevierd. U zult van harte welkom zijn in alle kerken. U kunt zich aanmelden via de respectievelijke websites:

z. Titus Brandsmaparochie

O.a. Wageningen, Renkum, Oosterbeek

Klik hier voor een overzicht van de vieringen.

Eusebiusparochie

Arnhem, Velp, Dieren

Klik hier voor een overzicht van de vieringen.