Getijdengebed weer openbaar

Het getijdengebed in onze kerk is toegankelijk voor bezoekers. Er is ruimte voor maximaal 12 personen/huishoudens, inclusief de gasten die in ons gastenhuis verblijven. De H. Mis op zondag kunt u alleen bijwonen na reservering. Voor het bijwonen van de vieringen gelden in verband met de corona-maatregelen verschillende voorwaarden.

Alle getijden zijn openbaar toegankelijk.

Als gevolg van de maatregelen omtrent het corona-virus kunnen wij in de kerk op dit moment maximaal 12 personen/huishoudens ontvangen. Een deel van deze plaatsen zal zijn ingenomen door de gasten die op dat moment verblijven in ons gastenhuis. Er is dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor bezoekers.

Het is niet toegestaan om mee te zingen. U kunt de psalmen in stilte met ons meebidden.

Wij vragen u vriendelijk om voor en na het bezoek aan de kerk uw handen te desinfecteren met de handgel op de tafel bij de ontvangst.

Eucharistieviering
Op donderdag en zondag, en op hoogfeesten, is er een H. Mis. Voor de Mis op zondag moet vooraf gereserveerd worden. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u de H. Mis bijwonen?

Abdij Koningsoord ligt op de grens van de z. Titus Brandsmaparochie en de Eusebiusparochie. In beide parochies wordt weer Eucharistie gevierd. U zult van harte welkom zijn in alle kerken. U kunt zich aanmelden via de respectievelijke websites:

z. Titus Brandsmaparochie

O.a. Wageningen, Renkum, Oosterbeek

Klik hier voor een overzicht van de vieringen.

Eusebiusparochie

Arnhem, Velp, Dieren

Klik hier voor een overzicht van de vieringen.