Praktische informatie

Gesloten dagen

Ons gastenhuis is iedere eerste zondag van de maand en de erop volgende maandag gesloten. Verder geldt dit ook voor enkele Hoogfeesten, en één of twee ‘gesloten weken’ per jaar, en tijdens onze jaarlijkse retraite in het najaar.

Maaltijden

Ontbijt en broodmaaltijd zijn in stilte.
De maaltijden zijn mild vegetarisch en worden gezamenlijk in de gastenrefter genuttigd. Bekijk hier de dagorde.

Diëten

We houden rekening met een lactosevrij en/of glutenvrij dieet wanneer u dit bij de reservering aangeeft, maar kunnen sporen van allergenen niet altijd vermijden. Voor ontbijt en avondmaal is beperkt vervangend broodbeleg  beschikbaar, maar geen glutenvrij brood.

Kamers

Het gastenhuis heeft 12 beschikbare kamers voor de gasten, waaronder drie tweepersoons kamers. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste verdieping. In het gastenhuis is geen lift. Elke kamer is voorzien van douche en toilet. Ook heeft elke kamer een internetaansluiting (geen wifi).

De gasten hebben de beschikking over een aangename huiskamer, waar ook de gastenbibliotheek is.

Bad- en bedlinnen

Uit het oogpunt van het milieu verzoeken wij u zelf handdoeken en beddengoed mee te brengen (de bedden zijn voorzien van een dekbed). Het is mogelijk linnen te huren voor een bedrag van € 9. Geeft u dit alstublieft aan bij de reservering.