Praktische informatie

Het gastenhuis heeft 14 kamers beschikbaar voor de gasten, waaronder drie tweepersoonskamers. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerste verdieping. In het gastenhuis is geen lift. Elke kamer is voorzien van douche en toilet. Ook heeft elke kamer een internetaansluiting (geen wifi). De gasten hebben de beschikking over een aangename huiskamer, waar ook de gastenbibliotheek is.

Maaltijden

Ontbijt en avondboterham vinden in stilte plaats. De maaltijden zijn mild vegetarisch en worden gezamenlijk in de gastenrefter genuttigd. Bekijk hier de dagorde.

Diëten

Er wordt rekening gehouden met een lactosevrij en/of glutenvrij dieet wanneer je dit bij de reservering aangeeft, maar sporen van allergenen zijn niet altijd te vermijden. Voor ontbijt en avondmaal is beperkt vervangend broodbeleg beschikbaar, maar geen glutenvrij brood.

Bad- en bedlinnen

Uit het oogpunt van het milieu verzoeken wij je om zelf handdoeken en beddengoed mee te brengen (de bedden zijn voorzien van een dekbed). Het is mogelijk linnen te huren voor een bedrag van € 9. Geef dit alsjeblieft aan bij de reservering.

Gesloten

Het gastenhuis is iedere eerste zondag van de maand gesloten. Verder geldt dit ook voor enkele hoogfeesten, en één of twee ‘gesloten weken’ per jaar, en tijdens onze jaarlijkse retraite in het najaar.

Leer mij Heer, te onderscheiden uw wegen,
de paden te zien die Gij wijst;
onderricht mij, leidt mij in uw waarheid.

Psalm 25

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Ik geef mij op voor de volgende nieuwsbrief:(Vereist)
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Volg ons!